Wordpress

Trenger du hjelp med Wordpress, eller ønsker du å lære mer?

Ta kontakt

WordPress er et publiseringssystem opprinnelig laget for blogger, men etter flere års utvikling har blitt et system som kan brukes til alt fra små til store og avanserte nettsider. Et publiseringssystem er grunnmuren til din nettside, og du kan via dette endre og legge til tekst, sider, bilder, lenker etc. For å drive en WordPress nettside så trenger du et webhotell, eller en webserver, med støtte for PHP og MySQL.
Designet på WordPress nettsiden kan enten være en ferdig laget designmal, en modifisert designmal, eller en skreddersydd designmal laget helt fra bunn av. Designet, utforming og layouten er laget ved hjelp av CSS, uavhengig om den lages fra bunn eller om det brukes en mal.
Wordpress Kontrollpanel

 

WordPress er verdens mest brukte publiseringssystem, og du har garantert besøkt nettsider som drives av WordPress uten at du kanskje vet det selv. Denne nettsiden her er drevet av WordPress, og designet har jeg laget selv. Det finnes også mange plugins til wordpress, også kalt innstikk. Disse kan lastes ned gratis, eller kjøpes, og innstaleres på din hjemmeside for å legge til eller endre eksisterende funksjonalitet i wordpress.

 

Sjekk ut mine priseeksempler her!